4100 RCA Blvd

POTENCIÁLNÍ AMERICKÉ SÍDLO ICP NA PRESTIŽNÍ LOKALITĚ

„Optimální velikost budovy v atraktivní lokalitě Palm Beach Gardens s možností dalšího rozvoje představuje vhodnou kombinaci pro dlouhodobou investici i pro případné budoucí sídlo společnosti ICP.“

Ondřej David, partner společnosti ICP Group

Typ budovy: Plocha: Rok akvizice:
Administrativní 1.240 m2 Září 2021

Společnost ICP akvírovala budovu 4100 RCA Blvd. v září 2021. Jedná se o jednopodlažní kancelářskou budovu s pronajímatelnou plochou 1 240 m². Budova byla postavena v roce 1996 a nabízí celkem 51 parkovacích míst. Objekt byl průběžně udržován a rekonstruován a je tedy ve výborném technickém stavu.

Budova vyniká skvělou dostupností díky své poloze jižně od PGA Boulevard a východně od I-95, Palm Beach Gardens, Florida. V bezprostřední blízkosti se nachází nákupní centrum Gardens Mall, Legacy Place, Downtown at the Gardens, PGA Commons, Midtown at the Gardens, PGA Station, nový projekt Residence Inn a další rezidenční a kancelářské prostory ve výstavbě.

Budova je v současné době plně obsazena dvěma nájemci. V případě, že jeden z nájemců své prostory opustí, hodlá společnost ICP využít volné prostory jako své vlastní americké sídlo. Pokud to tržní podmínky umožní, plánuje společnost ICP budovu rekonstruovat a navýšit podlahovou plochu na přibližně 1 860 m².